Charlie’s choice
Chef’s Table
Alright, lyssna här.
Om du inte har satt tänderna i mitt slow smoked kött än, då vet du inte vad livet handlar om.
Vi snackar Short Ribs som rökts i timmar tills den smälter i käften.
Mina Pork Ribs? Glöm alla andra, för de här har precis rätt balans av sötma & krydda.
Och så mina Burnt Ends – de där mörka, krispiga bitarna som folk slåss om. En tugga & du är fast.
Och till det? Vi kör klassikerna. Coleslaw som är precis så krämig som den ska vara & creamed corn som är gräddigt & söt, & Pit Beans som har simmat i rök hela dagen.
Det här är inte vilken middag som helst. Det är en upplevelse & fest för dina smaklökar.
Boka din plats nu
…Snabbt ska det gå, för jag släpper inte in vem som helst.
//CHARLIE
Charlie’s choice
Chef’s Table
Alright, lyssna här.
Om du inte har satt tänderna i mitt slow smoked kött än, då vet du inte vad livet handlar om.
Vi snackar Short Ribs som rökts i timmar tills den smälter i käften.
Mina Pork Ribs? Glöm alla andra, för de här har precis rätt balans av sötma & krydda.
Och så mina Burnt Ends – de där mörka, krispiga bitarna som folk slåss om. En tugga & du är fast.
Och till det? Vi kör klassikerna. Coleslaw som är precis så krämig som den ska vara & creamed corn som är gräddigt & söt, & Pit Beans som har simmat i rök hela dagen.
Det här är inte vilken middag som helst. Det är en upplevelse & fest för dina smaklökar.
Boka din plats nu
…Snabbt ska det gå, för jag släpper inte in vem som helst.
//CHARLIE
hittar du inte hit,
är det något fel på dig.
hittar du inte hit,
är det något fel på dig.